EN

Razerova jízda

Jamie Begley


Jeden nikdy není dost. Erotický thriller z prostředí motorkářského klubu.
Beth Cornettová je hodná holka, takže se nehodlá zaplést s nikým z nebezpečného motorkářského klubu. Naneštěstí se jí podaří upoutat pozornost drsňáka Razera, který s ní má jasné úmysly. Když se ale naplní její nejhorší obavy, zůstane jí jen zlomené srdce. Razer se nikdy kvůli ničemu nehodlal změnit – ani kvůli Beth. Teprve když od něj zrazená uteče, dojde mu, že je jiná. A když se na scéně objeví zabiják, který chce Beth zavraždit, aby se pomstil motorkářskému klubu, rozhodne se: musí ji získat zpět.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Razer's Ride
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Rajnyšová
Počet stran 232
EAN 9788026923831
Datum vydání 01.08.2024
Věk od 18
Formát 120x195 mm
Nakladatelství Baronet
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Beth Cornettová je hodná holka, takže se musí držet stranou nebezpečných členů motorkářského klubu. Naneštěstí se jí podaří upoutat pozornost Razera, který má v úmyslu ji navzdory jejím obavám zlákat, aby se s ním vydala na cestu. Když se naplní její nejhorší obavy, zůstane jí zlomené srdce a je rozhodnutá na celou událost zapomenout.

Razer se nehodlal změnit kvůli žádné ženě, dokonce ani kvůli Beth. Jejich životní styly byly příliš odlišné a ona s pocitem zrady raději utekla. A on si svou chybu uvědomil příliš pozdě. Až vrah, který má v úmyslu ji zavraždit, přivede Beth zpět k Razerovi a k motorkářskému klubu Poslední jezdci, aby ji ochránil. Razer se možná poučil, ale tentokrát, dokud je v klubu, i ona musí hrát podle jejich pravidel.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jamie Begley

Jamie Begley

Jamie se narodila v malém městě v Kentucky a její matka byla jednou z nejlepších kuchařek, jaké kdy poznala. A tak i ona sama ráda a dobře vaří a vymýšlí všemožné kulinářské kreace. Ale samozřejmě hlavně píše, píše a píše! Má dvě děti, dcera je také spisovatelka a syn se jen snaží nečervenat, když se ho někdo zeptá na matčiny knihy. Všechny své knihy píše za jediným účelem – pro potěšení, které v nich najdou ostatní, a pro očekávání svých fanoušků, která ji inspirují k tomu, aby ze sebe vydala to nejlepší.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM