EN

Pozlacená

Zlatá klec

Raven Kennedy


Zlatá klec je pořád jenom vězení. Erotická fantasy ze světa víl.
Zlaté podlahy, zlaté zdi, zlatý nábytek, zlaté oblečení. Ve Výšezvonu, hradu v mrazivých horách Šestého království, je ze zlata všechno. I já – Auren. Král Midas mě zachránil a slíbil, že mě bude navěky milovat. Nabídl mi ochranu a já mu za to věnovala své srdce. Drží mě ve zlaté kleci jako svého mazlíčka, aby mě ochránil před monstry a nepřáteli. Jenže vše, čemu jsem o Midasovi a jeho lásce věřila, byla nejspíš lež. Chtěla bych utéct někam pryč… Co když na mě ale ve světě venku čeká něco mnohem horšího?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Gild
Původní jazyk angličtina
Překladatel Zuzana Lalíková
Počet stran 344
EAN 9788026923770
Datum vydání 25.07.2024
Věk od 18
Formát 120x195 mm
Nakladatelství Baronet
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Vše ze zlata.

Zlaté podlahy, zlaté zdi, zlatý nábytek, zlaté oblečení. Ve Výšezvonu, hradu postaveném vysoko v zasněžených horách Šestého království, je ze zlata vše.

I já. Auren.

Král Midas mě zachránil. Odvedl mě z chatrče do svého hradu a slíbil, že mě bude navěky milovat. Jsem jeho drahocenná. Jeho favoritka. Žena, kterou svou mocí proměnil ve zlato, aby všem dokázal, že mu patřím. Aby dokázal svou sílu. Nabídl mi ochranu a já mu věnovala své srdce. Drží mě ve zlaté kleci, aby mě ochránil před monstry a nepřáteli… Nebo to aspoň tvrdí. Jenže vše, čemu jsem o Midasovi a jeho lásce věřila, byla lež.

Když v království vypukne válka, král Midas uzavře dohodu, jejímž předmětem jsem já. A teď putuju mezi královstvími vstříc budoucnosti, které nerozumím…

Svět zná jeho příběh.

Je na čase, abyste si vyslechli ten můj.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Raven Kennedy

Raven Kennedy

Raven Kennedy miluje čaj a hořkou čokoládu a nadšeně sleduje seriály. Ráda píše různé druhy knih, protože každá z nich jí přináší jiný zážitek. Ale ať už se jedná o jakýkoli žánr, doufá, že vytváří postavy, kterým můžete fandit. Když zrovna nečte nebo nepíše, je s rodinou, pravděpodobně kazí nějaký recept nebo se vydává na výlet, o kterém si myslí, že ho zvládne, ale ve skutečnosti ho prostě nedá, protože si chvíli po startu vzpomene, že celý den jen sedí u počítače a píše. Spojit se s ní můžete na Facebooku ve čtenářské skupině Raven Kennedy a také na Instagramu @ravenkennedybooks.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM