EN

Úsvit Onyxu

Kate Golden


Napospas králi temnoty. Začátek nebezpečně žhavé romantasy série.
Arwen Valondaleová nikdy nečekala, že se obětuje, aby zachránila milovanou rodinu. Nyní je zajatkyní v nejnebezpečnějším království široko daleko a pomocí svých magických schopností má uzdravovat vojáky nepřítele. Jedinou cestou ke svobodě je spolupráce s prohnaným spoluvězněm, kterému však dělá zvrácené potěšení hrát si s jejími nejhlubšími obavami. Dá se mu věřit? Skoro určitě ne, ale Arwen si nemůže vybírat. Pokud dokáže využít svou moc, možná se jí podaří uniknout, zachránit si život… a snad i srdce.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název A Dawn of Onyx
Původní jazyk angličtina
Řada Kameny moci
Překladatel Tereza Dubenská
Počet stran 424
EAN 9788025368053
Datum vydání 15.08.2024
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Arwen Valondaleová by nikdy neřekla, že bude natolik statečná, aby nabídla svůj život za ten bratrův. Jenže přesně to je důvod, proč je teď zajatkyní obávaného Onyxského krále, jehož vojáky má pomocí svých magických schopností uzdravovat. Jedinou cestou ke svobodě je spolupráce s prohnaným spoluvězněm, kterému však dělá zvrácené potěšení hrát si s jejími nejhlubšími obavami. I bez jeho upozorňování totiž ví, že ten, kdoho snad kdysi milovala, je už nejspíš mrtvý. Co když jsou však tajemství Onyxu daleko děsivější, než si je dokázala představit?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kate Golden

Kate Golden

Kate Golden je autorkou bestsellerového románu Úsvit Onyxu. Žije v Los Angeles, kde pracuje ve filmovém průmyslu a spolupracuje se scenáristy a filmaři na vývoji filmů. Když zrovna nevypráví příběhy, je Kate vášnivou čtenářkou, filmovou fanynkou a závislačkou na skládání puzzle. Se svým manželem pořádá příjemné herní večery a ráda chodí na výlety se svým roztomilým štěnětem Milem. Na Instagramu ji najdete jako KateGoldenAuthor a na TikToku jako Kate_Golden_Author. Často zveřejňuje pikantní i srdcervoucí upoutávky na své nadcházející knihy.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM