EN

Vánoční tajnosti

Tif Marcelo


Svátky, sníh a láska. Ultimátní vánoční feel-good romance!
Lila se nemůže dočkat vánočních prázdnin, které naposledy stráví jako středoškolačka. Všude jsou hromady sněhu a sváteční nálada v městečku Holly, kde si přivydělává ve slavném hotelu, hřeje víc než huňatý svetr. Lila chce taky prorazit jako knižní blogerka, plány jí však naruší nový spolupracovník – protivně hezký Teddy. Ti dva by snad nemohli být odlišnější, když si ale omylem prohodí telefony, zjistí, co před sebou skrývají. Dokážou je jejich tajemství – a nenadálá sněhová bouře – svést dohromady?

Detailní informace

Žánr YA romantika
Jazyk čeština
Původní název The Holiday Switch
Původní jazyk angličtina
Překladatel Veronika Chvátalová
Počet stran 264
EAN 9788074987557
Datum vydání 21.10.2024
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Lila Santosová se nemůže dočkat svých posledních vánočních prázdnin na střední škole. U nich v městečku Holly ve státě New York je sněhu dost a sváteční nálada je hřejivá jako huňatý svetr. Navíc si přivydělává v místním hotelu, kde se zároveň před lety natáčel nejlepší vánoční film všech dob, a současně se snaží prorazit jako anonymní knižní blogerka. Její geniální prázdninový plán však zmaří synovec její šéfky, který se má stát jejím novým kolegou a je až protivně hezký. Jejich povahy by nemohly být rozdílnější, a proto se jim nespolupracuje úplně snadno. Když si však jednoho dne omylem prohodí telefony, zjistí, že před sebou skrývali mnoho věcí. Dokážou je jejich tajemství – a nenadálá sněhová bouře - svést dohromady?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Tif Marcelo

Tif Marcelo

Tif Marcelo dříve sloužila jako zdravotní sestra v americké armádě a vystudovala ošetřovatelství a veřejnou správu. Věří v sílu rodiny, trvalost přátelství a hlubokou lásku. Každodenní inspirací pro její psaní je pro ni její manžel, válečný hrdina, a jejich čtyři děti. Je moderátorkou podcastu o romantických knihách Stories to Love a úspěšnou autorkou mnoha knih. Narodila se na Filipínách, vyrostla v San Francisku a díky nomádskému životnímu stylu prožila spoustu dobrodružství. Od malička velice ráda četla a ve čtrnácti se rozhodla, že se stane spisovatelkou, aby se i její příběhy dostaly mezi hromady knih, které si tak ráda půjčovala ve své oblíbené knihovně.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM