EN

Pletařka

Ivana Peroutková


Na co všechno si dokážeme vzpomenout? Křehká vzpomínková příze jedné ženy.
Pohled na rodinnou fotografii z dětství spustí nezadržitelný proud intenzivních vzpomínek. Ivana Peroutková očko po očku splétá intimní biografii jedné neobyčejně obyčejné ženy. Jak bude vypadat konečný vzor jejího života? Do výsledku promluví neúnavná touha, osudové vztahy, rodinná minulost, hledání sebe sama i vášnivý požitek ze čtení.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 280
EAN 9788026726944
Datum vydání 15.08.2024
Věk od 18
Formát 115x185 mm
Nakladatelství MOTTO
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Jaká jsi byla? Co bylo na začátku? Po čem jsi toužila? Pohled na rodinnou fotografii z dětství spustí nezadržitelný proud intenzivních vzpomínek. Ivana Peroutková očko po očku splétá intimní biografii jedné neobyčejně obyčejné ženy. Jak bude vypadat konečný vzor jejího života? Do výsledku promluví neúnavná touha, osudové vztahy, rodinná minulost, hledání sebe sama i vášnivý požitek ze čtení.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ivana Peroutková

Ivana Peroutková

Spisovatelka a překladatelka, absolventka divadelní a filmové vědy na FF UK. Debutovala románem Na vahách života (1992). Od té doby má na svém autorském kontě přes čtyři desítky titulů pro malé čtenáře, teenagery i dospělé. Je autorkou mimořádně úspěšných knižních sérií o holčičce Aničce a nevšední hrdince Valentýnce. Knihy Ivany Peroutkové se pravidelně umisťují na předních místech čtenářských anket a získaly několik ocenění. Ivana žije v Praze, má dceru a dva syny.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM