EN

Dvojsmyslná

Marie Irová


„Nehledala jsem milence, ale našla jsem tebe.“ Příběh mileniálky zamotané v síti vlastního života.
Dřív hledala po nocích lásku a po ránu kalhotky, ale to bylo kdysi dávno. Teď už má všechno, co v životě chtěla. Nebo si to alespoň myslela, dokud se neseznámila se svým kolegou, který jí ukázal, že v hledání stále ještě tápe. Milostný společenský román o vztahu šťastně vdané mileniálky a rezignovaného ženatého boomera si hraje s realitou sociálních sítí a odhaluje jejich iluzorní povahu. To, že něco vidíme, totiž ještě neznamená, že to skutečně existuje…

Detailní informace

Ilustrátor Lenka Samešová
Jazyk čeština
Počet stran 296
EAN 9788026727088
Datum vydání 19.09.2024
Věk od 18
Formát 115x185 mm
Nakladatelství MOTTO
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Dřív hledala po nocích lásku a po ránu kalhotky, ale to bylo kdysi dávno. Teď už má všechno, co v životě chtěla. Nebo si to alespoň myslela, dokud se neseznámila s kolegou, který jí ukázal, že v hledání stále ještě tápe. Milostný román o vztahu šťastně vdané mileniálky a rezignovaného ženatého boomera si hraje s realitou sociálních sítí a odhaluje jejich iluzorní povahu. To, že něco vidíme, totiž ještě neznamená, že to skutečně existuje… Kde končí paralelní vztahy a kde začíná opravdová láska?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Marie Irová

Marie Irová

V její rodině se po přeslici dědí profese novinářky, a tak se na truc rozhodla vydat cestou turistického ruchu. Nakonec se přes studium filozofie stejně dostala k autorské žurnalistice, kterou vystudovala na Vyšší odborné škole publicistiky. Kariéru zahájila v digitálních redakcích vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s. Odtud přešla do redakce Proženy spadající pod Seznam Zprávy, kde se později stala zástupkyní šéfredaktorky lifestylových redakcí. Teď prozkoumává vody marketingu. Byla spoluautorkou podcastu MUDr.ování a k psaní stále utíká, ať už to jsou rozhovory pro Reportér magazín anebo glosy či delší texty v lifestylových časopisech. O domácnost se dělí s manželem a dvěma jezevčíky. Jsou to drsňáci. Všichni tři.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM