EN

Ztřeštěný příběh cestovatelky putující po Latinské Americe. Každodenní radosti i strasti bez obalu, historky o pravém přátelství i lásce a neukojitelné touze žít naplno.
Někteří potřebují pro nalezení životního poslání zázemí, práci či přátele. Jiní své poslání znají odmalička a jdou za ním bez obav. A pak jsou tu tací, co namísto životního smyslu hledají levné letenky a nástrahy cizích krajin. Mariposa je nakažlivý příběh mladé cestovatelky putující po Latinské Americe, který ti odhalí každodenní slasti a strasti, vnitřní procesy při pobytu daleko od domova a intenzivní love story, která tě přinutí změnit pohled na lásku. Tak roztáhni křídla a vyraž!

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788076914421
Datum vydání 05.08.2024
Věk od 15
Formát 160x230 mm
Nakladatelství Pointa
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Někdo k nalezení svého životního poslání potřebuje bezpečné zázemí, práci nebo partu dobrých přátel. Pak jsou tu výjimky, co jej znají už odmalička a nebojí se za ním jít. A nakonec (konečně) je tu pár jedinců, co namísto životního smyslu hledají levné letenky a nástrahy cizích krajin. Mariposa je nakažlivý příběh mladé cestovatelky putující po Latinské Americe. Každodenní slasti a strasti bez obalu. Rady a tipy, o kterých se nemluví. Vnitřní procesy, co se spustí, když jsi daleko od domova. A v neposlední řadě intenzivní love story, která tě přinutí dívat se na lásku trochu jinýma očima. Stačí jen roztáhnout křídla. Tak na co čekáš?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM