EN

Z Vysočiny na kolech Evropou

Pavel Ondrák


Bláznivé zážitky obyčejných kluků-kamarádů, kteří se i přes svá ne úplně sportovní těla a svůj věk díky hecu vybičovali k cestám po Evropě na kolech.
Po jednom z mnoha heců v hospůdce vznikla mezi kamarády s ne úplně sportovními těly nepsaná tradice – jednou za rok se vydat na delší cestu na kolech bez jakékoliv dopomoci motorků či podpůrného týmu. Jejich motorem byla touha poznávat nové lidi, kulturu a hlavně zažít nová dobrodružství. Následujících 11 let tak vyjížděli na kolech do různých destinací Evropy, ve kterých poznali obyčejné i neobyčejné lidi a zažili spoustu humorných historek. Nejen o ně se chce autor nyní podělit se čtenáři.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788076915428
Datum vydání 24.10.2024
Věk od 15
Formát 160x230 mm
Nakladatelství Pointa
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Po jednom z mnoha heců v hospůdce vznikla mezi kamarády s ne úplně sportovními těly nepsaná tradice – jednou za rok se vydat na delší cestu na obyčejných kolech bez jakékoliv dopomoci motorků či podpůrného týmu. Jejich motorem byla touha poznávat nové lidi, kulturu a hlavně zažít mnoho nových dobrodružství. Následujících 11 let vyjížděli na kolech do různých destinací Evropy. Na mnoha místech poznali obyčejné i neobyčejné lidi a zažili spoustu humorných historek. Nejen o ně se chce autor nyní podělit se čtenáři.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM