EN

České značky, které dobyly svět

Česká stopa

Kolektiv


Za vším hledej Čecha!
Kniha České značky, které dobyly svět vás zavede do fascinující historie a současnosti nejznámějších českých značek, které se proslavily po celém světě. Od legendárních automobilů Tatra a Škoda, přes ikonickou obuv Baťa, až po inovativní technologie jako 3D tiskárny Prusa Research či antivirový software Avast – tato kniha mapuje příběhy úspěchu a vývoje, které stojí za to znát. Každá značka představuje jedinečnou kapitolu o vynalézavosti, píli a odvaze českého národa.

Detailní informace

Ilustrátor Kolektiv
Jazyk čeština
Počet stran 128
EAN 9788026620303
Datum vydání 21.11.2024
Věk od 15
Formát 195x255 mm
Nakladatelství EDIKA
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kniha České značky, které dobyly svět vás zavede do fascinující historie a současnosti nejznámějších českých značek, které se proslavily po celém světě. Od legendárních automobilů Tatra a Škoda přes ikonickou obuv Baťa až po inovativní technologie jako 3D tiskárny Prusa Research či antivirový software Avast – tato kniha mapuje příběhy úspěchu a vývoje, které stojí za to znát. Každá značka představuje jedinečnou kapitolu o vynalézavosti, píli a odvaze českého národa.

Autorem textu je Petr Jirsa, který se prostřednictvím projektu „Česká stopa“ na sociálních sítích snaží ukázat, jak čeští jednotlivci, firmy a události ovlivnili svět, a inspirovat publikum k tomu, aby se hlouběji zajímalo o české dědictví a jeho roli ve světových dějinách. Cílem je vzdělávat, posilovat národní hrdost a ukázat, že české příběhy a úspěchy mají globální význam.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM