EN

Jezevec Chrujda našel velkou lásečku

Petr Stančík


Oblíbený dětský hrdina jezevec Chrujda z lesa Habřince, zvídavý a kamarádský stavitel podzemních chodeb a nor, se ve svém novém příběhu osudově zamiluje.
A to do krásné lasičky Aničky, jenomže není sám, kdo by Aničku rád získal, a tak musí Chrujda o svou lásku bojovat s protřelým tchořem Smradolfem. Naši hebce srstnatí hrdinové se ocitnou v tajemné jeskyni plné nebezpečných tvorů, kteří usilují o jejich život. Odvážný Chrujda nad svým sokem zvítězí ne silou, ale statečností a vynalézavostí – a tím Aničku konečně přesvědčí, že on je ten pravý. Vtipné ilustrace nejrůznějších tvorů v lese i na louce jsou od vynikající výtvarnice Lucie Dvořákové.

Detailní informace

Žánr pohádka
Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Počet stran 24
EAN 9788075582508
Datum vydání 06.11.2023
Věk od 3
Formát 165x240 mm
Nakladatelství Meander
Edice Modrý slon
Hmotnost 0,255
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Oblíbený dětský hrdina jezevec Chrujda z lesa Habřince, zvídavý a kamarádský stavitel podzemních chodeb a nor, se ve svém novém příběhu osudově zamiluje. A to do krásné lasičky Aničky, jenomže není sám, kdo by Aničku rád získal, a tak musí Chrujda o svou lásku bojovat s protřelým tchořem Smradolfem. Naši hebce srstnatí hrdinové se ocitnou v tajemné jeskyni plné nebezpečných tvorů, kteří usilují o jejich život. Odvážný Chrujda nad svým sokem zvítězí ne silou, ale statečností a vynalézavostí – a tím Aničku konečně přesvědčí, že on je ten pravý.

Vtipné ilustrace nejrůznějších tvorů v lese i na louce jsou od vynikající výtvarnice Lucie Dvořákové.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Jezevec Chrujda"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM