EN

Čteme s radostí – Moje obří strašilka

Jana Burešová


Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!
Když rodiče pořídí Otovi místo chlupatého mazlíčka strašilku, radostí do výšky zrovna neskáče. Pak ale Strašule sežere kouzelný ostružinový list a rázem naroste do obřích rozměrů. A dokonce začne mluvit! Ota si vymyslí, že je to okouňák nohatý, začne s ní chodit ven, a dokonce ji vezme i do školy. Jaká dobrodružství spolu zažijí? Jednoduchý příběh je přizpůsobený danému stupni čtenářských dovedností a doplněný krásnými ilustracemi.

Detailní informace

Ilustrátor Jakub Dvořák
Jazyk čeština
Počet stran 48
EAN 9788025369586
Datum vydání 19.09.2024
Věk od 7
Formát 170x220 mm
Nakladatelství Fragment
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Když rodiče pořídí Otovi místo chlupatého mazlíčka strašilku, radostí do výšky zrovna neskáče. Jakou s ní asi tak zažije zábavu? Pak ale Strašule sežere kouzelný ostružinový list a rázem naroste do obřích rozměrů. A dokonce začne mluvit!

Ota si vymyslí, že je to okouňák nohatý, začne s ní chodit ven, a dokonce ji vezme i do školy. Chcete vědět, jaká dobrodružství spolu zažijí? Tak se pusťte do čtení!

Jednoduchý příběh je přizpůsobený danému stupni čtenářských dovedností a doplněný krásnými ilustracemi.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Čteme s radostí"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jana Burešová

Jana Burešová

Jana Burešová žije v Kladně s manželem a třemi dětmi. Mezi autory knih pro děti se zařadila v roce 2018, kdy vyšla její první kniha. Její tvorba baví i vzdělává. Při psaní autorka čerpá ze svých zálib, často úzce spojených s přírodou. Květinové pohádky jsou v pořadí její pátou knihou a navazují na Stromové pohádky a Bylinkové pohádky.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM