EN

Nirvana. Come as you are

Michael Azerrad


Luxusní rozšířené vydání biografické knihy, která vznikla ve spolupráci se samotnou Nirvanou
Kurt Cobain, Dave Grohl, Kurt Novoselic. Nezaměnitelná muzikantská trojice, která dala vzniknout grungeové legendě jménem Nirvana. Jaký byl její skutečný příběh? V této biografické publikaci plné fotografií se o členech skupiny i jejich hudebním vývoji dozvíte první i poslední. K příležitosti 30. výročí Cobainovy tragické smrti se autor a renomovaný hudební novinář Michael Azerrad rozhodl knihu aktualizovat – vznikla tak ještě pronikavější studie jednoho z největších fenoménů v dějinách rockové hudby.

Detailní informace

Ilustrátor ČTK
Jazyk čeština
Původní název Nirvana. Come as you are
Původní jazyk angličtina
Překladatel Kateřina Iváková
Počet stran 664
EAN 9788076836488
Datum vydání 10.10.2024
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kurt Cobain, Dave Grohl a Kurt Novoselic. Říká vám to něco? Jestliže patříte mezi fanoušky té pravé muziky, pak zcela určitě víte, o kom se mluví... Samozřejmě - nezaměnitelná muzikantská trojice, která dala vzniknout grungeové legendě jménem Nirvana. Jaký byl její skutečný příběh? V této biografické publikaci plné fotografií se o členech skupiny i jejich hudebním vývoji dozvíte první i poslední. U příležitosti 30. výročí Cobainovy tragické smrti se autor a renomovaný hudební novinář Michael Azerrad rozhodl knihu aktualizovat – vznikla tak ještě pronikavější studie jednoho z největších fenoménů v dějinách rockové hudby, než bylo její - dnes už vlastně kultovní - první vydání!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Michael Azerrad

Michael Azerrad

Michael Azerrad je americký spisovatel, hudební novinář, redaktor, muzikant a absolvent Kolumbijské univerzity. Po ukončení studií se věnoval psaní článků, především pro časopis Rolling Stone či deník The New York Times. Azerradova biografie Nirvana: Come as You Are z roku 1993, jejíž rozšířené vydání vyšlo v nakladatelství XYZ, byla časopisem Q zařazena mezi 50 nejlepších rockových knih, které kdy byly napsány. Podobný ohlas kritiků získala i jeho kniha Our Band Could Be Your Life (Naše kapela může být váš život) z roku 2001, sbírka profilů významných indie rockových kapel.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM