EN

Moje drahá nevěsta

Ilsa Madden-Mills


Když se dvě zraněné duše potkají, jejich život už nikdy nebude stejný!
Když Emmaline uvízne na poušti a potřebuje se dostat od svého nebezpečného ex, ukradne klíčky od Lamborghini, které patří slavnému fotbalistovi. Graham slíbí bratrovi, že se brzy ožení, aby zabezpečil rodinný majetek. Problém je, že s nikým ani nechodí. Pak ale záhadná žena ukradne jeho auto a on jí dá ultimátum: buď se s ním ožení, nebo na ni podá žalobu. Nikdo z nich však neočekává, že mezi nimi přeskočí jiskra. Když se blíží konec jejich dohody, dá Graham šanci lásce, nebo ji nechá odejít?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název My Darling Bride
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Pacnerová
Počet stran 352
EAN 9788026924432
Datum vydání 26.09.2024
Věk od 18
Formát 120x195 mm
Nakladatelství Baronet
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Za normálních okolností není Emmaline Darlingová zlodějkou aut. Je to jen obyčejná dívka, která vede knihkupectví a zbožňuje kočky. Když však uvízne v poušti a potřebuje se dostat pryč od svého nebezpečného bývalého přítele, zvolí jedinou možnost: ukradne klíčky od Lamborghini slavného fotbalisty a ujede.

Život fotbalové hvězdy Grahama Harlana připomíná chaos. Nejdřív dostal na hřišti ránu, po které málem zemřel, a teď slíbil bratrovi, že se ožení, aby si zajistil rodinné dědictví. Problém je, že se s nikým nestýká. Pak mu záhadná žena ukradne auto. Se svou obvyklou tvrdohlavostí ji vystopuje až na Manhattan a dá jí ultimátum: buď si ho vezme, nebo na ni podá žalobu. Její volba je jasná, jenže ani jeden z nich nečeká vášeň, která mezi nimi vzplane. Když se blíží konec jejich dohody, je Graham postaven před rozhodnutí: bude riskovat lásku, nebo svou osudovou ženu nechá navždy odejít?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ilsa Madden-Mills

Ilsa Madden-Mills

Ilsa Madden-Mills je autorka bestsellerů podle Wall Street Journal, New York Times a USA Today známá především svými romány pro dospělé a romantickými komediemi. Čtrnáct z jejích osmnácti románů se umístilo na seznamu deseti nejprodávanějších na Amazonu: Dirty English #1; Not My Romeo #1; The Revenge Pact #1; Dear Ava, Fake Fiancée, I Dare You, and I Promise You #2; I Hate You #5; Not My Match, I Bet You, Filthy English, and Very Bad Things #6; Boyfriend Bargain #8; The Last Guy #4. Bývalá středoškolská učitelka angličtiny zbožňuje vše, co se týká Pýchy a předsudku, a pan Darcy je samozřejmě její největší hrdina. Je závislá na kávě s pěnou a všech knihách s jednorožci a ženami s meči.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM