EN

Duše Tichomoří

Kateřina Vokalová


Povídková kniha Duše Tichomoří vypráví romantické příběhy z krásného a magického ostrova Wairua uprostřed Tichého oceánu.
Na Alici se usmálo štěstí. Jednoho dne držela v rukou tiket s výherními čísly z novozélandského Lotta. Výhra jí zajistila pohádkové bohatství a otevřela cestu ke splnění nejednoho přání. Ale Alici napadlo něco bláznivého – koupit ostrov uprostřed Tichomoří. Milujete romantiku, šumění moře, nekonečné pláže a pestrobarevné koktejly? Věříte, že existují spřízněné duše? Ponořte se do příběhů z magického ostrova Wairua, které vás přenesou do tajemných dálek oceánu.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 128
EAN 9788076915251
Datum vydání 24.10.2024
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Na Alici se usmálo štěstí. Jednoho dne držela v rukou tiket s výherními čísly z novozélandského Lotta. Výhra jí zajistila pohádkové bohatství a otevřela cestu ke splnění nejednoho přání. Ale Alici napadlo něco bláznivého – koupit ostrov uprostřed Tichomoří.

Milujete romantiku, šumění moře, nekonečné pláže a pestrobarevné koktejly? Věříte, že existují spřízněné duše? Ponořte se do příběhů z magického ostrova Wairua, které vás přenesou do tajemných dálek oceánu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM