EN

Asijská kuchařka od Šona

Recepty z bister i kuchyní

Šon Chung


Ta nejlepší jídla z asijských restaurací – nyní i ve vaší kuchyni!
Máte rádi jídla z asijských restaurací a bister, ale ať se snažíte, jak chcete, doma nejste schopni jejich chuť napodobit? Tak se připravte na změnu! Šon Chung ze známého YouTube kanálu ŠonovinyTV s desetitisíci sledujícími vám prozradí tajné triky, díky kterým zvládnete připravit nejoblíbenější asijské recepty i u sebe doma. Smažené nudle, závitky, pho bo, kung pao a další dobroty vám začnou říkat pane, než stihnete říct B-O-B-I-K-A. Nechte se inspirovat a objevte svět autentických chutí!

Detailní informace

Jazyk čeština
Překladatel Zuzana Pallová
Počet stran 160
EAN 9788026453543
Datum vydání 30.09.2024
Věk od 18
Formát 195x255 mm
Nakladatelství CPRESS
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Ta nejlepší jídla z asijských restaurací – nyní i ve vaší kuchyni!

Máte rádi jídla z asijských restaurací a bister, ale ať se snažíte, jak chcete, doma nejste schopni jejich chuť napodobit? Tak se připravte na změnu! Šon Chung ze známého YouTube kanálu ŠonovinyTV s desetitisíci sledujícími vám prozradí tajné triky, díky kterým zvládnete připravit nejoblíbenější asijské recepty i u sebe doma. Smažené nudle, závitky, pho bo, kung pao a další dobroty vám začnou říkat pane, než stihnete říct B-O-B-I-K-A. Nechte se inspirovat a objevte svět autentických chutí!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Šon Chung

Šon Chung

Son „Šon“ Chung se narodil ve Vietnamu, ale od svých 10 let žije v České republice. Miluje obě kultury a aktivně se věnuje jejich stmelování prostřednictvím univerzálního jazyka – dobrého jídla. Tato strategie se mu osvědčila již během studií, kdy začal vařit pro své spolužáky. Recepty původně připravoval v tištěné podobě pouze pro přátele, ale s rostoucím zájmem fanoušků vietnamské kuchyně je začal natáčet i ve formě videí na sociální sítě, kde rychle získaly popularitu. Kromě vaření se specializuje na obchod s asijskými surovinami a jeho koníčky jsou rybaření, houbaření a černý humor. Ve své knižní prvotině prozrazuje nejen rodinné recepty, ale i triky z asijských bister a postupy, jak správně vařit nejoblíbenější pokrmy z celé Asie.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM