EN

N&N Czech-German Bookmag winter & spring 2023/2024

Česko-německé Salony - včera a dnes

kolektiv autorů


144 stran skvělého čtení o mostech mezi Prahou a Berlínem
Vydavatelství N&N uvádí již třetím rokem na trh publikaci kombinující atributy knihy a magazínu s názvem N&N Czech-German Bookmag. Textově a fotograficky atraktivní bookmag nezávislého vydavatelství obsahuje řadu zajímavých rozhovorů s významnými osobnostmi, které propojují středoevropský prostor - např. s “punkovou princeznou” Glorií von Thurn und Taxis, která je hlavou jednoho z nejvýznamnějších šlechtických rodů, který se zasloužil i o vznik prvního fotbalového klubu v českých zemích.

Detailní informace

Číslo dílu 5
Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 977257118300032
Datum vydání 07.12.2023
Věk od 12
Formát 210x270 mm
Nakladatelství N&N
Hmotnost 0,604
Typ Časopis
Vazba brožovaná, šitá nitmi

144 stran skvělého čtení o mostech mezi Prahou a Berlínem ”Náš nejdůležitější soused, náš největší obchodní partner a náš nejsilnější zahraniční spojenec posledních třicet let bylo, je a na-dále i bude Německo, respektive německy mluvící země. N&N Czech-German Bookmag si všímá fascinujících příběhů, které oba národy spojují. Je čtením o elitě našich národů. Čtením, které je zároveň zábavné i inspirativní.

Vydavatelství N&N uvádí již třetím rokem na trh publikaci kombinující atributy knihy a magazínu s názvem N&N Czech-German Bookmag. Textově a fotograficky atraktivní bookmag nezávislého vydavatelství obsahuje řadu zajímavých rozhovorů s významnými osobnostmi, které propojují středoevropský prostor - např. s “punkovou princeznou” Glorií von Thurn und Taxis, která je hlavou jednoho z nejvýznamnějších šlechtických rodů, který se mimo-chodem zasloužil například o vznik prvního fotbalového klubu v českých zemích.

V N&N najdete i dalšího nositele proslulého jména. Julius von Bismarck, potomek “železného kancléře” je úspěšným umělcem, který se zaměřuje na tematiku životního prostředí.

A známé jméno středoevropské historie je také Josef Mašín, s nímž hovoříme o německé kapitole jeho dobrodružného útoku na svobodu v tuhých časech studené války.

N&N bookmag vychází 2x do roka a je určen pro Čechy, kteří se zajímají o Němce a pro Němce se vztahem k Čechům. A na jeho dvoujazyčných stránkách zjišťují, že česko-německé sousedství je vskutku plné zajímavých fenoménů a výjimečných osobností.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM