EN

Králokat

Příběhy titánů

Jan Kohout


Pohádkovou fantasy říši plnou růží a sametu zde nehledejte. Kontinent je drsné místo, ve kterém se za každou chybu platí. Naši hrdinové se o tom velmi rychle přesvědčí na vlastní kůži.
Ve válkou zmítajícím se království Pohranice se setkává dávno ztracená princezna Keira, podobná spíše lapkovi než šlechtičně, a žoldnéř Drake, jehož životní hodnoty představují korbel piva a plný měšec zlata. Dvě naprosto rozdílné osobnosti mají stejný cíl – nalézt ztraceného císaře a jeho meč Králokat a zachránit tak království Pohranice před jistou zhoubou.

Detailní informace

Žánr fantasy
Jazyk čeština
Počet stran 384
EAN 9788076914865
Datum vydání 28.10.2024
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,422
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Ve válkou zmítajícím se království Pohranice se setkává dávno ztracená princezna Keira, podobná spíše lapkovi než šlechtičně, a žoldnéř Drake, jehož životní hodnoty představují korbel piva a plný měšec zlata. Dvě naprosto rozdílné osobnosti mají stejný cíl – nalézt ztraceného císaře a jeho meč Králokat a zachránit tak království Pohranice před jistou zhoubou. Císaři se před lety povedlo sjednotit všechna království, avšak poté se vydal na neprozkoumaný jih a tam se po něm slehla zem. Zmizel tak on, jeho armáda i jeho meč Králokat, na který složili krevní přísahu vládci všech jižních království.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM