EN

Pohádka o zoubkové víle

Aktivity, hry a zajímavosti o zoubcích

Ludmila Bakonyi Selingerová


Víš, jaká je cesta zoubkové víly?
Když přijde na svět nová zoubková víla, má se co otáčet. Musí sehnat deset zvířecích zoubků, aby se vyučila, obstála u zkoušek, a až potom může létat pro zoubky k dětem. Zoubková víla Sofinka má ale duši dobrodruha a nebojí se žádného nebezpečí, i když ji čekají tygři, sloni, krokodýli i žraloci. V knize najdete pohádkový příběh, aktivity pro děti, deskovou hru, spojovačky, zajímavosti o zubech ze světa lidí i zvířat a náměty na spoustu zábavných činností pro jednotlivce i skupiny.

Detailní informace

Ilustrátor Alessandro Ceccarelli
Jazyk čeština
Počet stran 152
EAN 9788026620198
Datum vydání 07.11.2024
Věk od 6
Formát 145x205 mm
Nakladatelství EDIKA
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Víš, kde začíná cesta zoubkové víly? Když přijde na svět nová zoubková víla, má se co otáčet. Musí sehnat deset zvířecích zoubků, aby se vyučila, obstála u zkoušek, a až potom může létat pro zoubky k dětem. Zoubková víla Sofinka má ale duši dobrodruha a nebojí se žádného nebezpečí, i když ji čekají tygři, sloni, krokodýli a žraloci. Má totiž odvahu, dobré srdíčko, smysl pro humor a nejlepšího kamaráda motýla,

se kterým se dostanou z každé šlamastyky.

Bude ale potřebovat i tvoji pomoc,

aby splnila všechny výzvy, které ji čekají.

V knize najdete pohádkový příběh,

aktivity pro děti, deskovou hru, spojovačky, zajímavosti o zubech ze světa lidí i zvířat a náměty na spoustu zábavných činností pro jednotlivce i skupiny.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ludmila Bakonyi Selingerová

Ludmila Bakonyi Selingerová

Spisovatelka, pedagožka a maminka. Je autorkou mnoha titulů pro děti. Aktivně se věnuje skládání a nahrávání hudby pro děti, spolupracuje s divadelními soubory, pravidelně publikuje v dětských časopisech Dráček a Raketa. Její pohádky byly odvysílané v rozhlase a na ČT :D. Spolupracuje s knihovnami a centry celoživotního vzdělávání, kde přednáší o pohádkách, čtenářské gramotnosti a tvůrčím psaní pro dospělé i děti.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM