EN

Můj důvod žít

Michaela Dopitová


Romance o spřízněných duších, které se nikdy nestihly poznat
Nina musela dospět dřív než její vrstevníci, život s matkou závislou na alkoholu jí nedal jinou možnost. Toxická směs výčitek, lásky, strachu a odpuštění z ní však vysává veškerou energii. Damián to má naopak: jeho až příliš dokonalí rodiče na něj kladou obrovské nároky. Proto utíká k alkoholu, pod jehož vlivem způsobí autonehodu a zemře. Jenže to není konec – aby odčinil své chování, musí pomoct Nině, kterou si prý jednou měl vzít. Dostanou druhou šanci? A může mít člověk po smrti zlomené srdce?

Detailní informace

Ilustrátor Michaela Dopitová
Jazyk čeština
Počet stran 312
EAN 9788025369715
Datum vydání 03.10.2024
Věk od 14
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Rodiče Damiána Richtera mají jasno. Půjde v otcových stopách a bude studovat medicínu. Je jim jedno, že on to vidí jinak. Nezajímají je jeho problémy, kvůli nimž místo studia tráví čas na večírcích s lahví v ruce. Cestou z jedné takové párty nezvládne řízení a zemře…

Po bouračce se probudí na neznámém místě, kde se od svého zesnulého dědečka dozví, že dostal druhou šanci. Jako strážný anděl má dohlížet na Ninu – dívku, která se měla stát jeho manželkou, kdyby to on nezpackal. Má zajistit, aby místo něj potkala jiného kluka, se kterým pak stráví zbytek života. Dokáže však takový úkol splnit, když každým dnem cítí, že po jejím boku by chtěl stát především on sám?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Michaela Dopitová

Michaela Dopitová

Michaela Dopitová se narodila v Olomouci a momentálně studuje v Praze výzkumnou psychologii. Celá její rodina ráda čte, tudíž z ní nemohlo vyrůst nic jiného než knihomol. V devíti letech začala psát Harry Potter fanfikce, což byl její způsob vyrovnávání se s tím, že její nejoblíbenější série už nemá další pokračování. Vášeň pro psaní jí zůstala do dospělosti. V roce 2022 vyšel její debutový román Křídla vážky. Kromě psaní a čtení se věnuje také ilustrování.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM