EN

Nezbedný Ňuf

Michaela Boho


Pohádka o neposedném pejskovi, který díky svému kouzelnému medailonu procestuje kus světa, aby zjistil, že doma je doma. Pro zvídavé děti i dospělé, kteří se rádi dívají na svět jinýma očima.
Pejsek Ňuf je úplně jiný než jeho sourozenci. Je mnohem neposednější a vůbec nevypadá jako typický boloňský psík, i přesto najde svůj nový domov. Vyvádí však všelijaké lumpárny a chviličku neposedí. Přál by si žít jinde a jinak. Od holčičky Toničky dostává kouzelný medailon a jeho přání se ihned splní. Cestuje pak po různých koutech světa, potkává se s jinými zvířátky i lidmi. A nakonec zjistí, že doma je přece jen doma. Jak je důležité mít svůj domov? Dokážeme bez něj být spokojení?

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 56
EAN 9788076914872
Datum vydání 29.07.2024
Věk od 5
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Úsměvný příběh pro zvídavé děti i dospělé, který se klidně mohl stát… Pejsek Ňuf s béžovým hřbetem je úplně jiný než jeho sourozenci. Je mnohem neposednější a vůbec nevypadá jako typický boloňský psík, i přesto najde svůj nový domov. Vyvádí však všelijaké lumpárny a chviličku neposedí. Nejraději běhá v parku za holuby. Svého páníčka vůbec neposlouchá. Přál by si žít jinde a jinak. Od holčičky Toničky dostává kouzelný medailon a jeho přání se ihned splní. Cestuje pak po různých koutech světa, potkává se s jinými zvířátky i lidmi. A nakonec zjistí, že doma je přece jen doma. Jak je důležité mít svůj domov? Dokážeme bez něj být spokojení? Na to a další otázky najdete odpovědi spolu s Ňufem.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM