EN

Zlatý Grál

David Trčka


Pojďme společně nahlédnout na svět, který jste dosud neznali. Odhalíme některá tajemství samotného vesmíru a zjistíte, co se může stát, když se napijete ze Zlatého Grálu.
Kniha Zlatý Grál vám pomůže zjistit odpověď na nejdůležitější otázku v historii lidstva „Kdo jsi?“, a to pomocí teorie, kterou autor vytvořil, ověřil v náboženských textech a uvedl do pohybu v praxi, neboť se dokázal zkontaktovat s UFO. Dále zjistíte, jak hudba dokáže měnit realitu, jaká je duchovní síla zvířat, jaké jsou základní zákony vesmíru, jaké tajemství skrývá čas a zda je smrt reálná. Nakonec autor poodhalí malou vrstvu naší historie, abyste zjistili, co bylo skryto našim zrakům.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 264
EAN 9788076915244
Datum vydání 04.11.2024
Věk od 15
Formát 160x230 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,461
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Kniha Zlatý Grál vám pomůže zjistit odpověď na nejdůležitější otázku v historii lidstva „Kdo jsi?“, a to pomocí teorie, kterou autor vytvořil, ověřil v náboženských textech a uvedl do pohybu v praxi, neboť se dokázal zkontaktovat s UFO.

Dále v knize zjistíte, jak hudba dokáže měnit fyzickou realitu, jaká je duchovní síla zvířat, jaké jsou základní zákony vesmíru (podle nichž vesmír funguje), jaké tajemství skrývá čas a zda je smrt reálná. Nakonec autor poodhalí malou vrstvu naší historie, abyste zjistili, co bylo skryto našim zrakům, a mnohem více.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM