EN

Sezona pomsty

Morgan Elizabeth


Pomsta ještě nikdy nechutnala tak sladce...
Abbie věřila, že je Richard Bartholemew Benson III. ten pravý. Tedy dokud se s ní nerozešel, protože pro něj byla jen rozptýlením. A tak zosnuje plán pomsty – začne randit se zakládajícím partnerem Richardovy firmy Damienem Martinezem s jedinou myšlenkou: přesvědčit ho, aby ji pozval na vánoční firemní večírek jako svou přítelkyni. Ale když se jejich vztah začíná stávat něčím víc a Abbie začne v tom drsném právníkovi vidět i jeho jemnou stránku, bude schopná dál pokračovat ve svém plánu?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Tis the Season for Revenge
Původní jazyk angličtina
Překladatel Daniela Čermáková
Počet stran 336
EAN 9788026924999
Datum vydání 21.11.2024
Věk od 18
Formát 120x195 mm
Nakladatelství Baronet
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Abbie Kellerová věřila, že je Richard Bartholemew Benson III. ten pravý. Za čtyři roky jejich vztahu nikdy nepochybovala, že neskončí se zásnubním prstenem jeho babičky na prstě. Samozřejmě musela na sobě změnit pár věcí, aby k němu pasovala, jako třeba obarvit si vlasy, oblékat se více konzervativně a naučit se mít ráda golf (což bylo ze všeho nejtěžší), ale byla si jistá, že to všechno se nakonec vyplatí.

Tedy dokud ji nenechal stát ubrečenou před jejím bytem v halloweenském kostýmu, protože se s ní rozešel kvůli tomu, že pro něj není dostatečně seriózní. Byla pro něj jen rozptýlením, ale nyní, jako budoucí partner v advokátní firmě, se musí soustředit pouze na práci.

A tak udělá to, co každá holka po rozchodu: zavolá svým kamarádkám, opije se, obarví si vlasy a zosnuje plán pomsty. Jakoby jí vesmír chtěl pomoct, nabídne jí perfektní shodu, aby mohla Richardovi dokázat jeho omyl: jeho šéfa.

Abbie začne randit se zakládajícím partnerem Richardovy firmy Damienem Martinezem s jedinou myšlenkou: přesvědčit ho, aby ji pozval na výroční vánoční firemní večírek jako svoji přítelkyni.

Ale když se jejich vztah začíná stávat něčím víc a Abbie začne v tom drsném právníkovi vidět i jeho jemnou stránku, bude schopná dál pokračovat ve svém plánu?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM