EN

Mikrozločiny: Sherlock Holmes a smrt z Temže


Zločincům v patách se Sherlockem Holmesem
Zločin nikdy nespí, a to ani v Londýně. Stíny a uličkami se plíží lupiči, vrazi i zlodějíčci. Legendární detektiv Sherlock Holmes se tak musí z odpočinku vrátit zpět k práci, aby Scotland Yardu pomohl. Ale v divoké době zlatých dvacátých let minulého století je i pro něj těžké zůstat v obraze. Teď jste na řadě vy! Vezměte lupu do ruky a pomozte Sherlockovi řešit ty nejzákeřnější zločiny. Na každé ilustrované straně na vás čekají klíčové stopy a hrozivá místa činu. Dokážete vypátrat všechny zločince?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Micro Crimes: Sherlock Holmes und der Tod aus der Themse
Původní jazyk němčina
Překladatel Radka Knotková
Počet stran 48
EAN 9788026620082
Datum vydání 03.10.2024
Věk od 7
Formát 237x320 mm
Nakladatelství EDIKA
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Zločincům v patách se Sherlockem Holmesem

Zločin nikdy nespí, a to ani v rušné londýnské metropoli. Stíny a uličkami se plíží lupiči, vrazi a nenechaví zlodějíčci. Situace je dokonce tak vážná, že se i legendární detektiv Sherlock Holmes musí z odpočinku vrátit zpět k práci, aby Scotland Yardu podal pomocnou ruku. Ale v divoké době zlatých dvacátých let minulého století je i pro něj těžké zůstat v obraze.

Teď jste na řadě vy! Vezměte lupu do ruky a pomozte Sherlockovi řešit ty nejzákeřnější zločiny páchané na nebohých Londýňanech. Na každé ilustrované straně na vás čekají klíčové stopy, hrozivá místa činu a utajení svědkové. Dokážete je vypátrat všechny? Tyto obrázkové hádanky jsou určeny pro opravdové detektivy!

Pozorujte, namísto toho, abyste se jen dívali, a dokažte, že jste stejně dobří detektivové jako Sherlock Holmes!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM