EN

Bertíkův kouzelný svět

Ludmila Fialová


Inspirativní dětská knížka pro malé průzkumníky i jejich rodiče a prarodiče. Objevujte taje světa spolu s pětiletým chlapcem, pro kterého je vše novou výzvou.
Bertík je malý zvídavý kluk, který se rád učí, ale i poučuje své okolí. Raději sám rozhoduje o tom, co a jak bude dělat, než jen poslouchá příkazy. Těší ho každý úspěch, ale umí i prohrávat. A také se rád cítí důležitý a nápomocný dospělým. Jeho nezapomenutelné dětské průpovídky vám vykouzlí úsměv na rtech. Bertíkův kouzelný svět je plný zábavy, objevování a nevšedních zážitků a má ambici inspirovat a pobavit.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 120
EAN 9788076915435
Datum vydání 12.09.2024
Věk od 5
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Bertík je malý zvídavý kluk, který se rád sám učí, ale i poučuje své okolí. Raději rozhoduje o tom, co a jak bude dělat, než jen poslouchá příkazy. Těší ho každý úspěch, ale umí i prohrávat. A také se rád cítí důležitý a nápomocný dospělým. I jeho nezapomenutelné dětské průpovídky vykouzlí úsměv na rtech. Bertíkův kouzelný svět má ambici inspirovat a pobavit.

Kniha by vás a vaše děti ráda pozvala do dětského světa plného zábavy, objevování a nevšedních zážitků – nejen na hřištích, v naučných parcích, ale i doma, na chatě, na kole, na člunu i u moře.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM