EN

Krystaly pro cestu životem

75 krystalů pro odblokování vaší cesty a dosažení vašeho cíle

Gemma Petherbridge


Využijte sílu krystalů pro dosažení svých cílů
Krystaly jsou mocné nástroje, ceněné pro své léčivé vlastnosti na fyzické, emoční a duchovní úrovni. Můžete je však použít také k posílení, proměně a dosažení svého cíle. Tento nádherný průvodce vám ukáže, jak můžete používat krystaly k překonání omezujících předsudků a k uvolnění síly, která je ve vás skryta. Výběrem správného krystalu a cestou k dosažení cíle s jeho pomocí vás provede certifikovaná léčitelka s krystaly Gemma Petherbridge.

Detailní informace

Ilustrátor Kolektiv
Jazyk čeština
Původní název Your Crystal Plan: 75 crystals to unblock your path and achieve your purpose
Původní jazyk angličtina
Překladatel Marcel Goliaš
Počet stran 208
EAN 9788026454885
Datum vydání 25.11.2024
Věk od 15
Formát 149x210 mm
Nakladatelství CPRESS
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Krystaly jsou mocné nástroje, ceněné pro své léčivé vlastnosti na fyzické, emoční a duchovní úrovni. Krystaly však dokážou více než jen léčit – lze je použít také k posílení, proměně a dosažení vašeho cíle. Tento nádherný průvodce vám ukáže, jak můžete používat krystaly k dosažení cílů, k překonání omezujících předsudků a k uvolnění síly, která je ve vás skryta.

Certifikovaná léčitelka s krystaly Gemma Petherbridge vás provede procesem, při němž si nejprve určíte své duchovní, emoční a fyzické cíle a poté s využitím síly čaker najdete krystaly, které vás v jejich dosažení nejlépe podpoří. Ať už se jedná o nalezení lásky, zlepšení zdraví nebo spojení s vaším vyšším Já, tato kniha vám poskytne individuální krystalový plán, který vám pomůže uskutečnit vaše sny a stát se nejlepší verzí sebe samých.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM