EN

Pokud láska zvítězí

Beata Šašová


Čtyři příběhy na motivy klasických pohádek, nyní ve stylu fantasy. V knize najdete lásku, kouzla, klam, tajemné záporáky i nenápadné hrdiny.
Čtyři dívky, které by nemohly být rozdílnější. Dobrosrdečná zlodějka Demetria, lehkomyslná princezna Riley, nebojácná vesničanka Alice a hrdá princezna Ivy. Na první pohled spolu nemají nic společného, přesto se jejich osudy protnou. Začtěte se do příběhů, které vycházejí z klasických pohádkových motivů, jež znáte od útlého dětství. Jen v trochu jiném hávu. Poznejte s Demi pravé zvíře. Zažijte podvodní dobrodružství s Riley. Navštivte temný les s Alice a zachraňte království před zkázou s Ivy.

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Jazyk čeština
Počet stran 224
EAN 9788076915091
Datum vydání 05.08.2024
Věk od 14
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Jeden svět, čtyři příběhy. Čtyři dívky, které by nemohly být rozdílnější. Dobrosrdečná zlodějka Demetria, lehkomyslná princezna Riley, nebojácná vesničanka Alice a hrdá princezna Ivy. Na první pohled spolu nemají nic společného, přesto se jejich osudy protnou.

Začtěte se do sbírky příběhů, které vycházejí z klasických pohádkových motivů, jež znáte od útlého dětství. Jen v trochu jiném hávu. Poznejte s Demi pravé zvíře. Zažijte podvodní dobrodružství s Riley. Navštivte temný les s Alice a zachraňte království před zkázou s Ivy.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM