EN

Jizvy ve hvězdách

Iv Klier


Příběh složitého dospívání a hledání vlastní sexuality nejen pro fandy Srdcerváčů
Kyu a Jae žijí v Soulu a kdysi bývali nejlepšími kamarády, pak se ale odcizili a nyní se potkávají výhradně v basketbalovém týmu. Protože však oba chtějí vyhrát sezónu, jsou nuceni spolu strávit více času a znovu se sbližují. Kyu má klidnou povahu a je tajně zamilovaný do Jaeho – což mu ale nemůže říct, Jae je vyhlášený sukničkář, král školy a má výbušnou povahu. V maturitním ročníku v sobě náhle nacházejí útěchu a postupně překročí hranici pouhého přátelství. Jsou připravení přiznat si své skutečné city?

Detailní informace

Ilustrátor Ondřej David
Jazyk čeština
Počet stran 356
EAN 9788074987342
Datum vydání 07.10.2024
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Kyu a Jae jsou dva maturanti žijící v Soulu. Kyu je mírný a klidný, zato Jae je vyhlášený sukničkář s výbušnou povahou. Dřív bývali nejlepšími kamarády, pak ale došlo k nedorozumění a od té doby se navzájem strpí jen v basketbalovém týmu. Nyní ale musí vyhrát poslední sezónu, a tak jsou nuceni spolu strávit více času.

Postupně v sobě nacházejí útěchu a mimoděk překročí hranici pouhého přátelství. Ve zmatku z nových pocitů, ve vášni a ve strachu z odmítnutí mezi nimi vzkvétá nové a hlubší pouto. Kyu je připraven přiznat si své pocity, ale Jae se těžko smiřuje s tím, co cítí a že je asi i na kluky. Zvládnou si obhájit svou lásku navzdory okolí?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Iv Klier

Iv Klier

Iveta se narodila v Praze, ale její srdce patří Asii. Už jako malá si neustále něco zapisovala do deníčku a později začala psát i krátké příběhy. Nejvíce času tráví v roztomilých kavárnách s knihou v ruce nebo popíjením oblíbeného bubble tea. Mimo jiné má ráda umění, výstavy a ráda rozšiřuje kolekce obrázků na své kůži. Sbírání gay romancí jí už nestačilo, a tak se rozhodla napsat svoji vlastní.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM