EN

Monastir

Fotoromán o lásce, vášni a zradě


Fotoromán plný vášně, tajemství a nečekaných zvratů
Známé tváře českého showbyznysu – Jan a Marsell Bendigovi, Vanesa Horáková, Lucie Bikárová, a slovenská diva Nia – vám přinášejí napínavý fotoromán plný dramatických zvratů, emocí a nečekaných odhalení. Vstupte do světa Monastiru – jedinečného fotorománu, který vás zavede do exotického Tuniska, kde se za zdmi luxusního hotelového resortu české rodiny odehrává příběh plný emocí a tajemství.

Detailní informace

Ilustrátor Vojtěch Mervart
Jazyk čeština
Počet stran 120
EAN 9788026454908
Datum vydání 21.11.2024
Věk od 12
Formát 195x255 mm
Nakladatelství CPRESS
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vstupte do světa Monastiru – jedinečného fotorománu, který vás zavede do exotického Tuniska, kde se za zdmi luxusního hotelového resortu české rodiny odehrává příběh plný vášně a tajemství. 

Honza, mladý muž plný nadějí a bolesti, přilétá do Monastiru na svatbu svého bratra Marsella. Netuší však, že ženou, kterou si Marsell bere, je jeho bývalá láska, která mu bez vysvětlení zmizela ze života. Co se stane, až pravda vyjde najevo? Rozdmýchá se mezi bratry konflikt, který zničí jejich vztah i rodinu? A jaké další tajemství se skrývá za zdmi tohoto honosného resortu?

Známé tváře českého showbyznysu – Jan Bendig, Marsell Bendig (držitel Českého lva 2023), Vanesa Horáková, Lucie Bikárová, slovenská diva Nia a další – vám přinášejí napínavý fotoromán plný dramatických zvratů, emocí a nečekaných odhalení. Připravte si něco dobrého na zub, pohodlně se usaďte a vypněte si vyzvánění – od této knihy se už dnes neodtrhnete!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM