EN

Vánoční skřítci a důležitý úkol

24 adventních příběhů

Kolektiv, Katarzyna Wierzbicka


Pomozte skřítkům zachránit Vánoce s adventním kalendářem o 24 kapitolách!
Ve Vánoční vesničce právě probíhají čilé přípravy. Všichni jsou zaneprázdněni pročítáním dopisů od dětí, výrobou hraček a balením dárků. Jedné noci sem ale zavítá nečekaná návštěva a Vánoce se ocitnou v ohrožení. Skřítci si musí poradit a vymyslet plán, jak je zachránit! Zkraťte si čekání na svátky s napínavým vánočním příběhem, který se každý den rozroste o jednu kapitolu. Stačí vyměnit čokoládový adventní kalendář za knižní – a společně strávené chvíle vám budou nejsladší odměnou.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Elf´s Special Mission 24 Stories
Původní jazyk polština
Počet stran 192
EAN 9788026454342
Datum vydání 21.10.2024
Věk od 6
Formát 160x230 mm
Nakladatelství CPRESS
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Pomozte skřítkům zachránit Vánoce s adventním kalendářem o 24 kapitolách!

Ve Vánoční vesničce právě probíhají čilé přípravy. Všichni jsou zaneprázdněni pročítáním dopisů od dětí, výrobou hraček a balením dárků. Jedné noci sem ale zavítá nečekaná návštěva a Vánoce se ocitnou v ohrožení. Skřítci si musí poradit a vymyslet plán, jak je zachránit! Zkraťte si čekání na svátky s napínavým vánočním příběhem, který se každý den rozroste o jednu kapitolu. Stačí vyměnit čokoládový adventní kalendář za knižní – a společně strávené chvíle vám budou nejsladší odměnou.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Katarzyna Wierzbicka

Katarzyna Wierzbicka

Katarzyna Wierzbicka vystudovala knihovnictví a informační vědu na Varšavské univerzitě. Má za sebou dlouholetou kariéru knihkupkyně a nyní působí jako učitelka v mateřské škole. V roce 2019 získala první místo v soutěži Piórko. V osobním životě je matkou tří dětí. Mezi její záliby patří čtení fantasy literatury, návštěvy muzikálů a cestování.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM