EN

Hrdlořezka

Pavlína Bieliková


Autobiografický příběh mladé ženy plný inspirace a ponaučení pro ty, kteří stále hledají cestu k plnohodnotnějšímu a šťastnějšímu životu.
Nikdy není pozdě změnit svůj život. Příběh, který najdete v této knize, vznikl z hlubokých emocí a vlastních zkušeností. Je to příběh o vztazích, ve kterých jsem stavěla na první místo partnery. Příběh o přílišné důvěřivosti, šikaně a vyhrožování. Je to příběh o tom, jak jsem si ve čtyřiceti letech uvědomila, že je ve mně pořád ta malá holčička, která hledá uznání svého otce. A pak se věci začaly měnit. Hrdlořezka je můj příběh o prozření, pochopení a síle pravého přátelství.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 112
EAN 9788076915619
Datum vydání 21.10.2024
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Nikdy není pozdě cokoliv ve svém životě změnit. Každý má možnost volby, jak reagovat na dané situace, jak se zachovat a jaký postoj zaujmout.

Můj příběh, který najdete v této knize, vznikl z hlubokých emocí a vlastních zkušeností. Je to příběh o vztazích, kde jsem stavěla na první místo partnery. Příběh o přílišné důvěřivosti, šikaně a vyhrožování i v profesní rovině. Je to příběh o tom, jak jsem si ve čtyřiceti letech uvědomila, že je ve mně pořád ta malá holčička, která hledá uznání svého otce, a to ovlivňuje vše ostatní. A pak se věci začaly měnit.

Hrdlořezka je můj příběh o prozření, pochopení a síle pravého přátelství.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM