EN

Heřmanova kuchařka - levně, fajně, fofrem

Ostravsky Gastrošef


Vař dal jako mišulin!
Zduř! Jsem ostravsky gastrošef Heřman Gazda. Už jsem zkušeny spisovatel, bo moja prvni kuchařka byla bezceler a pětkrat se vyprodala. Tak jsem znova sednul ku psacimu stroju a vyťukal vam dalši! Najdeš v ni mišulinske recepisy s přesnym navodem, aby tvoje vařeni neskončilo požarem nebo vybuchem. Moje vařeni je jednoduche a na ingredyjence si nemusiš brat hypoteku. Přeju vam fajne zažitky při vařeni a dobru zabavu při sledovani videi na socialnich siťach. Mam vas rad jak štěňatko mravenečnika!

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 160
EAN 9788074481925
Datum vydání 17.10.2024
Věk od 18
Formát 160x230 mm
Nakladatelství nastole
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Zduř! Jsem ostravsky gastrošef Heřman Gazda. Už jsem zkušeny spisovatel, bo moja prvni kuchařka byla bezceler a pětkrat se vyprodala. Tak jsem znova sednul ku psacimu stroju a vyťukal vam dalši! Najdeš v ni mišulinske recepisy s přesnym navodem, aby tvoje vařeni neskončilo požarem nebo vybuchem. Moje vařeni je jednoduche a na ingredyjence si nemusiš brat hypoteku. Přeju vam fajne zažitky v kuchyni a dobru zabavu při sledovani videi na socialnich siťach. Mam vas rad jak štěňatko mravenečnika!

Vaš Heřman

https://www.facebook.com/ostravskygastro

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ostravsky Gastrošef

Ostravsky Gastrošef

Romantický mamlas, kuchař a vypravěč z Ostravy, který vám doslova vtrhne do života a přinese jiný pohled na přípravu jídel. Tvrdí o sobě, že je držitel „Mišulinské hvězdy“. Toto nové ocenění vnesl do gastronomie a sám si ho i udělil. Má milující manželku Žanetu, dvě děti, nezvaného strýce Arnošta a své fanoušky „mišulinskeho vařeni“ z „JuButu, Instantniho gramu, ŤikŤoku a Fejzbučku“. Nějakým omylem se dostal také k moderování v jednom z nejposlouchanějších rádií u nás (Impuls).
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM