EN

Tvůrce osudu 2

Alice Shy


Psychologický fantasy román pro milovníky originálních příběhů, nepředvídatelných zápletek a neotřelých hlavních hrdinů.
V zemi za mořem to vře. Šlechta útočí na Andrého, který je slabým vládcem, a snaží se mu vyrvat z rukou zbytky moci. André ví, že by měl jednat a vzpouru potlačit, místo toho však holduje alkoholu a milenkám a přespříliš spoléhá na sluhu Fiora a rady velekněze. Řešení jeho problémů ovšem existuje. Je jím nebezpečný rituál probuzení moci, který však může stát život jeho syna Aimého. Rozhodne se to vládce risknout? A je od něj rozumné důvěřovat Fiorovi?

Detailní informace

Žánr fantasy
Jazyk čeština
Počet stran 384
EAN 9788076915695
Datum vydání 18.11.2024
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,418
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

V zemi za mořem to vře. Šlechta útočí na Andrého, který je slabým vládcem, a snaží se mu vyrvat z rukou zbytky moci. André však upíná své naděje k tajné zbrani – svému synovi Aimému, který zdědil jeho schopnost nahlédnout do budoucnosti. Ta se však rozplyne v momentu, kdy zjistí, že chlapec nedokáže své nadání využít.

André ví, že by měl jednat a vzpouru šlechty potlačit, ale místo toho holduje alkoholu a milenkám a přespříliš spoléhá na sluhu Fiora a na rady velekněze. Řešení jeho problémů ovšem existuje. Nebezpečný rituál probuzení moci, který však může Aimého stát život. Rozhodne se ho vládce risknout? A je od něj rozumné důvěřovat Fiorovi?

Kniha vás vezme do světa plného zoufalství, bezmoci, ale i naděje.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM