EN

Užít si rozvod do poslední slzy

Veronika Mrázková


Ženský román nahlížející na rozvod a vztahy z netradiční perspektivy. Že je možné si rozchod užít? Ano, a to do poslední slzy!
Rozvod je vnímán jako drastické období zoufalství srovnatelné s koncem světa. Co kdyby to však bylo jinak? Je možné si rozvod užít? Ano. A to do poslední slzy. Stejně jako jsem to udělala já. Rozvod byl jedna z nejlepších věcí, jež mě v životě potkala. Neříkám, že to nebolelo, ale skrz trnitý keř vedla cesta ke svobodě, sebelásce a probuzení. Moje kniha je zpovědí ženy, jež vás nechá nahlédnout do tajemných komnat i přiznání nedokonalostí, šrámů a strachů. Příběh o přijetí výzvy. Můj příběh.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788076915633
Datum vydání 21.10.2024
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Rozvod je společností vnímán jako drastické období propadu a zoufalství srovnatelného s koncem světa. Co kdyby to však bylo úplně jinak? Je možné si rozvod užít? Ano. A to do poslední slzy.

Stejně jako já. Rozvod byl jedna z nejlepších věcí, jež mě v životě potkala. Nedám na něj dopustit a vážně jsem si ho užila. Neříkám, že to nebolelo, ale skrz trnitý keř vedla cesta ke svobodě, k sebelásce, k probuzení. Moje kniha je střípek ze života ženy, mámy, učitelky a samoživitelky. Zpověď, nahlédnutí do tajemných komnat i přiznání nedokonalostí, šrámů a strachů. Příběh o přijetí výzvy. Můj příběh.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM