EN

Výpověď

G. Whitney


Jak odejít od sexy šéfa, když vám zakáže dát výpověď?
Pracovat pro hotelového magnáta Prestona není žádný med a po dvou letech má Tara arogantního tyrana plné zuby a podá výpověď. Šéf jí však dopis vrátí se sexy úšklebkem a poradí jí, aby si pořádně přečetla svoji pracovní smlouvu. Tara to udělala a teď si uvědomuje, že pokud nenafinguje vlastní smrt, neotráví Parkera nebo se jí nepodaří vyjednat změnu vesmlouvě, uvízla navždy s tím nejnafoukanějším a nejbezcitnějším šéfem v New Yorku. Jenže pak jí Parker jednou večer zavolá, protože se ocitne v nouzi...

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Two Weeks Notice
Původní jazyk angličtina
Překladatel Renata Heitelová
Počet stran 276
EAN 9788026923978
Datum vydání 22.08.2024
Věk od 18
Formát 120x195 mm
Nakladatelství Baronet
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Pracovat pro hotelového magnáta Prestona Parkera není žádný med, a když Tara nastoupila jako jeho asistentka, nikdo nevěřil, že vydrží déle než dva měsíce, protože dvacet lidí před ní skončilo ještě mnohem dřív. Po dvou letech má však i ona arogantního tyrana plné zuby a usoudí, že je nejvyšší čas podat výpověď. Šéf jí však dopis vrátil se svým typickým sexy úšklebkem a poradil jí, aby si pořádně přečetla svoji pracovní smlouvu.

Tara to udělala a teď si uvědomuje, že pokud nenafinguje vlastní smrt, neotráví Parkera nebo se jí nepodaří vyjednat změnu v té nemožné smlouvě, uvízla navždy s tím nejnafoukanějším a nejbezcitnějším šéfem v New Yorku.

Jenže pak jí Parker jednou večer zavolá, protože se ocitne v nouzové situaci...

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM