EN

Stále v Rusku

Zápisník zpravodaje

Jiří Just


Plastický obraz země Vladimira Putina, kterou prostupuje válka
Invaze na Ukrajinu Rusko změnila. Zásadně? Nikoli. Válka však umožnila, aby se potlačované imperiální pudy staly státní politikou. Jak konflikt hýbe ruskou společností? To se dozvíte přímo z úst blízkého spolupracovníka bývalého šéfa Vagnerovy skupiny Jevgenije Prigožina, mobilizovaného novináře, manželského páru, psychologa v exilu a dalších. Jiří Just dává prostor hrdinům – těm skutečným, i těm v uvozovkách. Hrdinům, kteří vám budou vyprávět své příběhy. Obyčejné, neuvěřitelné, absurdní i tragické.

Detailní informace

Jazyk čeština
Překladatel Alena Urbánková
Počet stran 200
EAN 9788074482342
Datum vydání 21.11.2024
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství nastole
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Plastický obraz země Vladimira Putina, kterou prostupuje válka

Invaze na Ukrajinu Rusko změnila. Zásadně? Nikoli.

Válka však umožnila, aby se potlačované imperiální pudy staly státní politikou. Jak konflikt hýbe ruskou společností? To se dozvíte přímo z úst blízkého spolupracovníka bývalého šéfa Vagnerovy skupiny Jevgenije Prigožina, mobilizovaného novináře, manželského páru, psychologa v exilu a dalších. Jiří Just dává prostor hrdinům – těm skutečným, i těm v uvozovkách. Hrdinům, kteří vám budou vyprávět své příběhy. Obyčejné, neuvěřitelné, absurdní i tragické.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jiří Just

Jiří Just

Pochází z Trutnova. Dlouhodobě žije v Rusku, kde působí jako novinář. Je dopisovatel Lidových novin a spolupracovník CNN Prima News. Jeho texty a vystoupení se objevují v českých, slovenských a ruských médiích. Byl svědkem opozičních protestů v Moskvě, pláče Putina, války na Donbasu i ruského vojenského angažmá v Sýrii.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM