EN

Tariel

Z ohně zrozená

Zdeněk Pelikán


Vydej se do světa, kde se Tariel střetává s nekonečným bojem proti zlu. Dobrodružná kniha o přátelství, lásce, naději a odvaze, určená pro všechny, kdo touží po úniku do fantastických světů.
V epickém fantasy nás mladá dívka Tariel zavede do světa Avandoru, který kdysi ochraňovali před temnými silami odvážní rytíři na dracích. Tato doba dávno pominula, avšak jen do chvíle, kdy Tariel objeví dračí vejce a je spolu se svými přáteli nucena vydat se na cestu plnou nebezpečí. Tariel – z ohně zrozená je první knihou ze série dobrodružství plných magie, intrik a nečekaných spojenectví, která ukazují, že i největší hrdinové se rodí až ve chvíli, kdy se odváží bojovat za to, co je správné.

Detailní informace

Žánr fantasy
Jazyk čeština
Počet stran 384
EAN 9788076915756
Datum vydání 25.11.2024
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

V epickém fantasy nás mladá dívka jménem Tariel zavede do světa Avandoru, kde kdysi zemi ochraňovali před temnými silami odvážní rytíři na dracích. Tato doba však pominula až do chvíle, kdy Tariel objeví dračí vejce a spolu se svými přáteli je nucena se vydat na cestu plnou nebezpečí a dobrodružství. Tariel – z ohně zrozená je první knihou ze série epických dobrodružství plných magie, intrik a nečekaných spojenectví, která ukazují, že i největší hrdinové se rodí až ve chvíli, kdy se odváží bojovat za to, co je správné.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM