EN

Chevrolet Corvette

70 let

Alois Pavlůsek


Chevrolet Corvette - 70 let americké sportovní ikony.
Chevrolet Corvette - americký sporťák, jenž si získal srdce řidičů nejen ve své domovině, je skutečnou legendou a ztělesněním představ o sportovním automobilu. Již 70 let nabízí nadšeným majitelům i závodním pilotům na okruzích jedinečné jízdní zážitky a hlavně spoustu zábavy. Pojďme se tedy podívat na kompletní historii i současnost modelu, který je již po celá desetiletí etalonem stylu a rychlé jízdy - od prvních návrhů a prototypů, přes všechny řady a motorizace, limitované edice i závodní úspěchy.

Detailní informace

Žánr autosalon
Jazyk čeština
Počet stran 296
EAN 9788026454038
Datum vydání 14.10.2024
Věk od 14
Formát 237x320 mm
Nakladatelství CPRESS
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Chevrolet Corvette - ikonický americký sporťák, jenž si získal srdce řidičů nejen ve své domovině, je skutečnou legendou a ztělesněním představ o sportovním automobilu. Již 70 let nabízí nadšeným majitelům i závodním pilotům na okruzích jedinečné jízdní zážitky, adrenalin a hlavně spoustu zábavy. Pojďme se tedy podívat na kompletní historii i současnost modelu, který je již po celá desetiletí etalonem stylu a rychlé jízdy - od prvních návrhů a prototypů, přes všechny řady a motorizace, limitované a speciální edice a závodní úspěchy. Vše doprovázené unikátními fotografiemi.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Alois Pavlůsek

Alois Pavlůsek

Alois Pavlůsek je absolventem Vojenské letecké školy v Košicích a Vojenské akademie v Brně. Po studiích pracoval jako letecký specialista v armádě a letectví se profesně věnuje i v současnosti, kdy publikuje v odborných leteckých časopisech. Jeho velkým koníčkem je motorismus, přičemž vášni pro jednu stopu propadl již v šesti letech, kdy poprvé sám řídil stroj ČZ 125T. Je autorem několika velmi úspěšných publikací věnovaných převážně českým značkám. Kromě letectví a motorismu se zabývá také etnografií.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM