EN

Rozetmění

Jay Kristoff


Cesta za pomstou se završuje. Poslední díl trilogie Nikdynoc.
Itreyská republika se propadla do chaosu. Mia Corverová zavraždila kardinála Duoma a zvěsti o smrti konzula Scaevy se ženou ulicemi Božího hrobu jako vichřice. Mia a její bratr Jonnen musí projít hlubinami starodávné metropole a dostat se až k mystické Koruně Měsíce. Tam nemilosrdná vražedkyně konečně odhalí původ Temných a zjistí, co osud chystá pro ni i její svět. Ale tři slunce pomalu zapadají za obzor a přichází temnotma – může ji vůbec přežít?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Jay Kristoff
Jazyk čeština
Původní název Darkdawn
Původní jazyk angličtina
Řada Nikdynoc
Překladatel Adéla Michalíková
Počet stran 616
EAN 9788074987007
Datum vydání 29.07.2024
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství COOBOO
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Itreyská republika se propadla do chaosu. Mia Corverová zavraždila kardinála Duoma a zvěsti o smrti konzula Scaevy se prohánějí po ulicích Božího hrobu jako požár. A pod jeho povrchem je hluboko v prastarých kostech města pohřbeno tajemství, které Republiku změní navždy. Mia a její bratr Jonnen musí cestovat hlubinami starodávné metropole. Jejich úkol je povede temnotou pod Božím hrobem, přes Moře mečů, zpátky do knihovny v Tiché hoře, k jedovatým Čepelím – Miiným dřívějším mentorům – a nakonec až k mystické Koruně Měsíce. Tam Mia konečně odhalí původ Temných a zjistí, co osud chystá pro ni i její svět. Ale tři slunce se teď kloní k západu a přichází temnotma – může ji vůbec přežít?

Třetí díl temné série Nikdynoc.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Další tituly z řady "Nikdynoc"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jay Kristoff

Jay Kristoff

Narodil se v Perthu v Austrálii. Jako dítě rád a často hrál deskové hry a vášnivě četl. Poté vystudoval uměleckou vysokou školu. Nejdříve pracoval v reklamě, ale později se plně ponořil do vlastní literární tvorby. Žije v Melbourne se svou manželkou a psem. Proslavil se především trilogií Nikdynoc a sérií Illuminae, kterou napsal společně s Amie Kaufmanovou.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM