Víc než jen asijská kuchařka
Po úspěchu „Víc než jen vietnamské kuchařky“ je tu další díl plný receptů, které oživují příběhy gas...
Více než 100 osvědčených receptů ze zvěřiny
Zvěřina, tedy maso zvěře žijící volně v přírodě, patří z mnoha hledisek k velmi kvalitním, žádaným a dnes dobře dostupným surovinám. Recepty na její úpravu se ale objevují jen sporadicky. Zmiňovaný nedostatek se pokusí napravit právě tato kniha.
V rukou držíte kuchařku, která obsahuje více než 100 osvědčených a vyzkoušených receptů na přípravu různých specialit ze zvěřiny. Recepty jsou řazeny do kapitol:
Polévky
Paštiky
Speciality z vnitřností
Guláše a ragú
Pečená zvěřina
Mletá zvěřina
Pikantní zvěřina
Omáčky
Rolády, závitky a řízky
Minutky
Recepty ze zvěřiny z drobné zvěře
Saláty a jiné recepty
Aby se v kuchařce lépe orientoval čtenář, který má k dispozici konkrétní druh zvěřiny, nechybí v závěru knihy přehledné uspořádání receptů podle druhů zvěře, z níž maso na jejich přípravu pochází.
Pokud se i méně zkušený kuchař či kuchařka bude držet navržených surovin a doporučeného pracovního postupu, zcela jistě se dopracuje ke specialitě ze zvěřiny vyobrazené u každého receptu. Pak se může s rodinou nebo přáteli při konzumaci této speciality podělit o výjimečný kulinářský zážitek.
Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé
Přihlásit