EN

Zvěřinová kuchařka

Snadné a rychlé recepty

Dalibor Pačes


Více než 100 osvědčených receptů ze zvěřiny
Pokud rádi jíte zvěřinu a chcete se ji naučit sami připravovat, nebo se v její přípravě zdokonalit, pak je tato kuchařka určena právě pro vás. Zařazovat zvěřinu do svého jídelníčku častěji je pro nás přínosné, neboť se jedná o velmi kvalitní maso. Naučte se vařit speciality podle osvědčených a vyzkoušených receptů, ochutnejte polévku, paštiku nebo omáčku, udělejte si roládu, závitek, guláš nebo ragú, překvapte své blízké svátečním menu...
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 248
EAN 9788026453307
Datum vydání 12.09.2024
Věk od 15
Formát 195x255 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,913
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Zvěřina, tedy maso zvěře žijící volně v přírodě, patří z mnoha hledisek k velmi kvalitním, žádaným a dnes dobře dostupným surovinám. Recepty na její úpravu se ale objevují jen sporadicky. Zmiňovaný nedostatek se pokusí napravit právě tato kniha.

V rukou držíte kuchařku, která obsahuje více než 100 osvědčených a vyzkoušených receptů na přípravu různých specialit ze zvěřiny. Recepty jsou řazeny do kapitol:

Polévky

Paštiky

Speciality z vnitřností

Guláše a ragú

Pečená zvěřina

Mletá zvěřina

Pikantní zvěřina

Omáčky

Rolády, závitky a řízky

Minutky

Recepty ze zvěřiny z drobné zvěře

Saláty a jiné recepty

Aby se v kuchařce lépe orientoval čtenář, který má k dispozici konkrétní druh zvěřiny, nechybí v závěru knihy přehledné uspořádání receptů podle druhů zvěře, z níž maso na jejich přípravu pochází.

Pokud se i méně zkušený kuchař či kuchařka bude držet navržených surovin a doporučeného pracovního postupu, zcela jistě se dopracuje ke specialitě ze zvěřiny vyobrazené u každého receptu. Pak se může s rodinou nebo přáteli při konzumaci této speciality podělit o výjimečný kulinářský zážitek.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM