Vojtěch Vrtiška: Kuchařka
Chcete se naučit, jak péct ty nejlahodnější a nejkrásnější dezerty? Tak se inspirujte u Vojtěcha Vrt...
Více než 100 osvědčených receptů ze zvěřiny
Zvěřina, tedy maso zvěře žijící volně v přírodě, patří z mnoha hledisek k velmi kvalitním, žádaným a dnes dobře dostupným surovinám. Recepty na její úpravu se ale objevují jen sporadicky. Zmiňovaný nedostatek se pokusí napravit právě tato kniha.
V rukou držíte kuchařku, která obsahuje více než 100 osvědčených a vyzkoušených receptů na přípravu různých specialit ze zvěřiny. Recepty jsou řazeny do kapitol:
Polévky
Paštiky
Speciality z vnitřností
Guláše a ragú
Pečená zvěřina
Mletá zvěřina
Pikantní zvěřina
Omáčky
Rolády, závitky a řízky
Minutky
Recepty ze zvěřiny z drobné zvěře
Saláty a jiné recepty
Aby se v kuchařce lépe orientoval čtenář, který má k dispozici konkrétní druh zvěřiny, nechybí v závěru knihy přehledné uspořádání receptů podle druhů zvěře, z níž maso na jejich přípravu pochází.
Pokud se i méně zkušený kuchař či kuchařka bude držet navržených surovin a doporučeného pracovního postupu, zcela jistě se dopracuje ke specialitě ze zvěřiny vyobrazené u každého receptu. Pak se může s rodinou nebo přáteli při konzumaci této speciality podělit o výjimečný kulinářský zážitek.
Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé
Přihlásit