EN

Iva je introvertka, její starší sestra Ema extrovertka. Jejich rozdílné povahy je přivádí do spousty nepříjemných situací. Podaří se oběma dívkám nalézt samy sebe a vzájemný respekt?
Iva a Ema jsou sestry. Vzhledově jsou si velmi podobné, povahově ale rozdílné jako voda a oheň. Mladší Iva je introvertka, Ema extrovertka. V autorčině (místy komiksovém) humorném vyprávění sledujeme citlivou Ivu, která je stále někde v ústraní, hodně přemýšlí a pochybuje o sobě. A na první pohled vyrovnaná a sebevědomá Ema má stále pocit, že jí něco unikne, když tam bude chybět…

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 56
EAN 9788075582591
Datum vydání 30.05.2024
Věk od 6
Formát 180x215 mm
Nakladatelství Meander
Edice Modrý slon
Hmotnost 0,321
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Iva a Ema jsou sestry. Vzhledově jsou si velmi podobné, povahově ale rozdílné jako voda a oheň. Mladší Iva je introvertka, Ema extrovertka. V autorčině (místy komiksovém) humorném vyprávění sledujeme citlivou Ivu, která je stále někde v ústraní, hodně přemýšlí a pochybuje o sobě. A na první pohled vyrovnaná a sebevědomá Ema má stále pocit, že jí něco unikne, když tam bude chybět… Sourozenecké pouto obou pomáhá svazovat máma tak, aby si rozhádané sestry uvědomily přednosti svých osobností a byly pro sebe navzájem obohacením.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM