EN

Smyslové hraní pro batolata a předškoláky

Sensory play aktivity, které rozvíjí smysly

Helena Nixová


Ponořte se do světa smyslového hraní a pozorujte, jak se děti rozvíjí a učí prostřednictvím všech svých smyslů
V knize se dozvíte, co smyslové hraní je a co vše přináší. Zjistíte, že smyslové hraní můžete dětem nabízet z toho, co máte už teď doma. Najdete v ní jednoduché návody a tipy na přípravu smyslových materiálů a aktivit pro děti. Kniha je doplněna fotografiemi, díky kterým budete vědět, jak má takový materiál vypadat. Můžete se inspirovat pomůckami a zjistíte, že naprosto obyčejně vypadající aktivita vaše dítě zabaví na velmi dlouho.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 160
EAN 9788026454625
Datum vydání 04.11.2024
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Ponořte se do světa smyslového hraní a pozorujte, jak se děti rozvíjí a učí prostřednictvím všech svých smyslů.

V knize se dozvíte, co smyslové hraní je a co vše přináší. Zjistíte, že smyslové hraní můžete dětem nabízet z toho, co máte už teď doma. Najdete v ní jednoduché návody a tipy na přípravu smyslových materiálů a aktivit pro děti. Kniha je doplněna fotografiemi, díky kterým budete vědět, jak má takový materiál vypadat. Můžete se inspirovat pomůckami a zjistíte, že naprosto obyčejně vypadající aktivita vaše dítě zabaví na velmi dlouho.

Kniha je určena rodičům, učitelům, vychovatelům, terapeutům, lektorům smyslových kroužků a všem, kdo pomocí smyslových her mají zájem podpořit vývoj dětí.

Pokud jste lektor smyslových kroužků, určitě využijete týdenní seznam témat až na 2 roky. Pokud jste učitel, který chce smyslové hraní zařadit do předškolního vzdělávání v mateřské škole, oceníte propojení s Rámcovým vzdělávacím programem, které vám usnadní práci při tvorbě Školního vzdělávacího programu.

Pojďme společně objevovat svět smyslového hraní!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM