EN

Upravujeme digitální fotografie ve Photoshopu – videokurz

Roman Bureš


Expertem bez předchozích znalostí a dlouhého čtení
Chcete se naučit upravovat vaše fotografie v programu Adobe Photoshop, ale nevíte jak začít? Tento videokurz vás názorně provede všemi potřebnými technikami od naprostých základů až po pokročilé úpravy. Žádné postupy nevyžadují žádné předchozí znalosti a můžete je pohodlně krok za krokem sledovat na obrazovce monitoru.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 48
EAN 9788025141175
Datum vydání 31.03.2014
Věk od 12
Formát 167x230 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,32
Typ Kniha + DVD
Vazba brožovaná, šitá 2 skobkami (sešitová)

Chcete se naučit upravovat vaše fotografie v programu Adobe Photoshop, ale nevíte jak začít? Tento videokurz vás názorně provede všemi potřebnými technikami od naprostých základů až po pokročilé úpravy. Všechny postupy nevyžadují žádné předchozí znalosti a můžete je pohodlně krok za krokem sledovat na obrazovce monitoru.

Videokurz se skládá z deseti lekcí různé náročnosti. Naučíte se vše podstatné od základní orientace v prostředí Photoshopu, přes opravy nepovedených fotografií, úpravy barev a retušování portrétů až po přesunutí objektů na jiné pozadí nebo přidávání speciálních efektů. Všechny postupy si můžete ihned vyzkoušet na pracovních souborech, které jsou společně s videonávody na přiloženém DVD.

S videokurzem se dozvíte, jak:

– Se zorientovat v pracovním prostředí Photoshopu

– Bezpečně ukládat fotografie do různých formátů

– Oříznout a otočit snímky a měnit jejich velikost

– Opravovat nejčastější problémy

– Pracovat s výběry a přesouvat objekty na jiné pozadí

– Používat modul Camera RAW pro rychlé úpravy

– Ovládnout vrstvy, masky a režimy prolnutí

– Retušovat portréty jako profesionálové

– Přidávat speciální efekty, text a rámečky

Prostě vše, co každý začátečník potřebuje k tomu, aby se upravenými fotografiemi mohl pochlubit známým nebo na sociálních sítích.

O autorovi:

Roman Bureš je jedním z členů týmu Computer Pressu a ve volném čase se zabývá focením a vším kolem něj. S Photoshopem si jako samouk hraje již od verze 6.0 a v poslední době si oblíbil zejména jednoduché jezdce modulu Camera Raw. Kromě Photoshopu CS6 používá k úpravě digitálních fotografií také program Lightroom 5.

Postupy byly vybírány tak, aby byly co nejuniverzálnější. Tedy použitelné pro široké spektrum fotografovaných situací i verzí programu Adobe Photoshop. Bez problémů by měly být použitelné v poslední verzi CS6 i cloudové verzi CC. Kompatibilita se staršími verzemi není zaručena.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM