EN

Břitký humor pro silné povahy. Smějte se společně s miliony fanoušků webového komiksu Cyanide & Happiness po celém světě.
Smějte se společně s miliony fanoušků webového komiksu Cyanide & Happiness po celém světě. V tomto knižním vydání najdete 150 stripů včetně 30 dosud nepublikovaných, které svými nekorektními vtipy, vyšinutými postavami a zvrhlými pointami nenechají vaše bránice v klidu. Kniha není vhodná pro citlivější osoby, pravděpodobnost, že vás některý ze stripů urazí, je nebezpečně vysoká.

Detailní informace

Původní název CYANIDE AND HAPPINESS
Původní jazyk angličtina
Počet stran 160
EAN 9788025141236
Datum vydání 21.10.2013
Věk od 0
Formát 205x145 mm
Hmotnost 0,24
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Varování

Tato kniha je plná nezákonného, necitlivého, perverzního, rouhavého, zkaženého a trestuhodného obsahu, vlastně je celá úplně špatná. Citlivější osoby by ji měly vrátit zpět na polici a přesunout se raději do sekce Jak být lepším člověkem.

Smějte se společně s miliony fanoušků webového komiksu Kyanid a Štěstí po celém světě. Toto knižní vydání obsahuje 150 stripů včetně 30 dosud nepublikovaných, které svými nekorektními vtipy, vyšinutými postavami a zvrhlými pointami nenechají vaše bránice v klidu.

Běžte do toho… Libujte si v trapném tichu, prožijte násilné chování, zasmějte se vtipům, které slušní lidé neříkají. Do pekla za to nepůjdete… Pravděpodobně.*

* Nakladatelství ani autoři nenesou odpovědnost za situace, kdy skončíte v pekle, očistci nebo jiné formě posmrtného života, která neodpovídá vašemu výběru.

Pokud stále s nákupem váháte, možná vás přesvědčí toto video:

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kris Wilson

Kris Wilson

Kris Wilson vyrostl ve Fort Bridger ve Wyomingu. Jako člen autorského týmu kultovního webového komiksu Kyanid a Štěstí (Cyanide & Happiness) se tomuto projektu věnuje již od svých šestnácti let. Své první stripy vytvořil, aby zahnal nudu, když ležel nemocný doma. Účastní se všech dalších aktivit, ve které se stránka explosm.net (původně jen s humornými stripy) rozrostla. Kromě ilustrování a kreslení se podílí na vzniku celé řady videí a animací z prostředí Cyanide & Happiness, jeho velkou zálibou je hudba.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM