EN

Bohové Olympu – Proroctví

1. díl

Rick Riordan


Vítejte zpátky v Táboře polokrevných! Volné pokračování napínavé dobrodružné série Percy Jackson právě začíná!
Není tak zlé probudit se v autobuse cestou na školní exkurzi mezi svou dívkou a nejlepším kamarádem. Pořádný malér ale je, když spolužáky nepoznáváš, nevíš ani, kdo jsi sám, a netušíš, jak ses tam vůbec ocitl! A to všechno je jenom začátek, protože na výletě v Grand Canyonu se začnou dít vážně strašlivé věci… Jason, Piper a Leo jsou nováčky v Táboře polokrevných. Čeká je nebezpečná výprava vedená záhadným proroctvím a také otázkou. Kam zmizel Percy Jackson?

Detailní informace

Žánr fantasy
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Heroes of Olympus 1 - The Lost Hero
Původní jazyk angličtina
Překladatel Dana Chodilová
Počet stran 512
EAN 9788025313565
Datum vydání 05.03.2012
Věk od 11
Formát 145x210 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,596
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Vítejte zpátky v Táboře polokrevných! Volné pokračování napínavé dobrodružné série Percy Jackson právě začíná!

Do Tábora polokrevných přicházejí noví hrdinové Jason, Piper a Leo. Ale než se stačí pořádně rozkoukat, čeká je nebezpečná výprava, vedená záhadným proroctvím. A podaří se při tom všem vypátrat i Percyho Jacksona, ztraceného hrdinu?

Není tak zlé probudit se v autobuse cestou na školní exkurzi mezi svou dívkou a nejlepším kamarádem. Pořádný malér ale je, když spolužáky nepoznáváš, nevíš ani, kdo jsi sám, a netušíš, jak ses tam vůbec ocitl! A to všechno je jenom začátek, protože na výletě v Grand Canyonu se začnou dít vážně strašlivé věci…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Bohové Olympu"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Rick Riordan

Rick Riordan

Narodil se v texaském San Antoniu v USA. Řadu let učil angličtinu a dějepis na střední škole v Kalifornii. Příběhy z řecké mytologie vyprávěl synovi Haleymu, který jej požádal, zda by nevymyslel něco nového se stejnými postavami – a tak se zrodila pětidílná série s hlavním hrdinou Percym Jacksonem, za kterou autor získal řadu literárních ocenění. Další jeho série čerpají například z egyptské nebo severské mytologie. Riordanovy knihy už byly přeloženy do více než čtyřiceti jazyků.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM