EN

Můj milý deníčku (2. rok) - Nikdo není dokonalý. Ale já jsem blízko!

Jim Benton


Jmenuju se Jamie a už druhý rok si píšu deník. Hrozně ráda bych byla naprosto dokonalá, ale je něco takového v lidských silách?
Dneska před vyučováním mě Isabella vzala na dva kroužky, které navštěvuje. Chci se totiž dostat na vysokou, protože vysoká škola = úžasná budoucnost. Šance na přijetí se zvyšují s počtem kroužků, na které školák chodí. Přestávám si ale být jistá, že jsem udělala dobře. Isabella je totiž v lecčems lepší než já. Říkám si, že bych měla její dokonalost trošku umírnit. Já vím, není to zrovna pěkné. Ale ruku na srdce: není tohle přesně to, co si kamarádky navzájem dělají?

Detailní informace

Číslo dílu 14
Jazyk čeština
Původní název Nobody's perfect. I'm as it gets.
Původní jazyk angličtina
Počet stran 144
EAN 9788025326114
Datum vydání 09.11.2015
Věk od 9
Formát 130x197 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,142
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Jmenuju se Jamie a už druhý rok si píšu deník. Hrozně ráda bych byla naprosto dokonalá, ale je něco takového v lidských silách?

Dneska před vyučováním mě Isabella vzala na dva kroužky, které navštěvuje. Chci se totiž dostat na vysokou, protože vysoká škola = úžasná budoucnost. Šance na přijetí se zvyšují s počtem kroužků, na které školák chodí. Čím víc, tím líp.

Přestávám si ale být jistá, že jsem udělala dobře. Nerada to přiznávám, ale Isabella je v lecčems lepší než já. Napadají mne takové myšlenky, jako že bych měla její dokonalost trošku umírnit. Já vím, není zrovna pěkné něco takového dělat, ale ruku na srdce: není tohle přesně to, co si kamarádky navzájem dělají?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM