Krystaly pro cestu životem
Krystaly jsou mocné nástroje, ceněné pro své léčivé vlastnosti na fyzické, emoční a duchovní úrovni....
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů!
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů!
Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce.
Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života na vesnici a činnosti v kuchyni s venkovem spojené.
V knize naleznete mimo jiné recepty využívající klenoty české přírody, jako třeba pampelišková poupátka jako kapary, naložené petrklíče, omáčky z borůvek, bramboráčky s červenou řepou, ale také opravdovou klasiku, jako je jihočeská cmunda, škubánky s mákem či staročeská velikonoční nádivka.
Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé
Přihlásit