EN

Logopedické písničky

Jana Havlíčková, Ilona Eichlerová


Logopedická cvičení na melodie známých lidových písniček? To je ono!
Procvičování správné výslovnosti pomocí říkanek napsaných na melodie známých lidových písniček? To je ono! Z povinnosti cvičit logopedii se stane zábava, kterou si užijí děti i dospělí. Texty zaměřené na konkrétní hlásku jsou velice jednoduché a snadno zapamatovatelné. Lze je využít doma, ve školkách, ale i prvních třídách, jako zpestření výuky čtení a psaní. Písničky jsou doplněny o notové záznamy a kytarové akordy, takže si je snadno můžete i zahrát.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr logopedie
Jazyk čeština
Počet stran 104
EAN 9788025333259
Datum vydání 28.09.2017
Věk od 4
Formát 165x185 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,336
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Procvičování správné výslovnosti pomocí říkanek napsaných na melodie známých lidových písniček? To je ono! Z povinnosti cvičit logopedii se stane zábava, kterou si užijí děti i dospělí.

Texty zaměřené na konkrétní hlásku jsou velice jednoduché a snadno zapamatovatelné. Lze je využít doma, ve školkách, ale i prvních třídách, jako zpestření výuky čtení a psaní. Písničky jsou doplněny o notové záznamy a kytarové akordy, takže si je snadno můžete i zahrát. Tak hurá do toho!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Iva Hrabálková
Naprosto úžasná knížka. Krásné a snadno zapamatovatelné texty. Písničky jsou lehce zazpívatelné, protože jsou zpívány na hudbu známých lidovek (každý rodič i osmileté dítě to dokáže samo). Oceňuji i rozdělení písniček podle hlásek, které se trénují :-) Moje holky ty písničky milují. Dala bych 10 hvězdiček a doporučuji všem :-)

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM