EN

Mistrovství - PHP a MySQL

Luke Welling, Laura Thomson


PHP a MySQL do nejmenších detailů
Naučte se vytvářet interaktivní webové aplikace od těch nejjednodušších formulářů až po komplexní projekty. V Mistrovství najdete vše o PHP a MySQL, co k tvorbě webových aplikací potřebujete, na jednom místě. Dvojice autorů s bohatými zkušenostmi v oblasti tvorby webových aplikací vás postupně seznámí s PHP, MySQL a možnostmi jejich propojení při vývoji.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název PHP and MySQL Web Development
Původní jazyk angličtina
Počet stran 800
EAN 9788025148921
Datum vydání 30.11.2017
Věk od 14
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 1,365
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Naučte se vytvářet interaktivní webové aplikace od těch nejjednodušších formulářů až po komplexní projekty. V Mistrovství najdete vše o PHP a MySQL, co k tvorbě webových aplikací potřebujete, na jednom místě.

Dvojice autorů s bohatými zkušenostmi v oblasti tvorby webových aplikací vás postupně seznámí s PHP, MySQL a možnostmi jejich propojení při vývoji. Naučíte se správně nastavit prostředí, vytvářet jednoduché dynamické stránky a postupně přidávat další a další funkce až po propracované webové aplikace. V závěru knihy si vyzkoušíte vytvořit vlastního webového e-mailového klienta.

Publikace se mimo jiných věnuje následujícím tématům:

- Ukládání a načítání dat

- Správa webové databáze

- Práce se systémem souborů

- Generování obrázků

- Internacionalizace a lokalizace

- Správa relací v PHP, zabezpečení webové aplikace

- Ladění, logování, zpracování chyb a výjimek

- Autentizace a personalizace uživatelů

O autorech:

Laura Thomson je technickou ředitelkou ve společnosti Mozilla Corporation. V minulosti bývala ředitelkou ve společnostech OmniTI a Tangled Web Design a pracovala pro univerzitu RMIT University a společnost Boston Consulting Group.

Luke Welling pracuje jako softwarový analytik. Pravidelně přednáší o tématech otevřeného zdrojového kódu a webového vývoje na konferencích, jako jsou například OSCON, ZendCon, MySQLUC, PHPCon, OSDC a LinuxTag. Pracoval také ve společnostech OmniTI, Hitwise.com, MySQL AB a jako nezávislý konzultant ve společnosti Tangled Web Design.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM