EN

Svatojanský lunární kalendář

Eva Francová, Martina Lukášková


Prožijte nový rok v harmonii s přírodou a získejte fyzickou i duševní rovnováhu
Máme-li kolem sebe lidi a živou přírodu, záleží už jen na tom, jak o tyto vztahy pečujeme. Každý potřebuje „to své“. Vztah člověka k člověku si žádá dávku lásky a ochoty vzdát se trochy ze svého pohodlí. Vztah ke hvězdám a astrologii potřebuje trpělivost a vnímavost k cyklům přírody. Vztah k přírodě vyžaduje zase soucit a rozumné zvažovaní našich potřeb. Tento kalendář vznikl také ze vztahu. Ze vztahu dvou žen, které spojila jiskra vzájemného porozumění.

Detailní informace

Jazyk čeština
Řada Svatoján
Počet stran 352
EAN 9788026712510
Datum vydání 06.09.2018
Věk od 12
Formát 145x205 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,718
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Člověk je bytost společenská. Vztah nás primárně naplňuje štěstím a spokojeností. Máme-li kolem sebe lidi, živou přírodu a nebeskou oblohu, záleží už jen na tom, jak dané spravujeme a o vztahy pečujeme. Každý vztah potřebuje „to své“. Vztah člověka k člověku potřebuje dávku lásky a ochoty vzdát se trochy ze svého pohodlí. Vztah ke hvězdám a astrologii vyžaduje trpělivost a vnímavost k cyklům přírody a symbolům. Vztah k přírodě potřebuje kromě již uvedeného ještě soucit a rozumné zvažovaní našich potřeb. Svatojánský lunární kalendář vznikl také ze vztahu, ze vztahu dvou žen, které spojila jiskra vzájemného porozumění.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Svatoján"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Eva Francová

Eva Francová

Výtvarnice a fotografka na volné noze, která se rozhodla opustit město a žít se svou rodinou uprostřed přírody ve Svatojanském újezdu nedaleko Jičína. Mnoho fanoušků si získala nejen originálním přístupem k vaření a novými, vždy pečlivě vyzkoušenými recepty, ale i neuvěřitelným klidem a pohodou, které čtenářům předává prostřednictvím svého blogu Kuchařka ze Svatojánu. Právě ten se stal základem pro sérii jejích knih o vaření. Televizní diváci ji znají z hostování v pořadu Kouzelné bylinky.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM